Insights

Sales Manager

Predge AB är ett ungt bolag med rötterna i forskningen mellan akademi och industri vid Luleå Tekniska Universitet. Bolaget erbjuder ett beslutsstöd som säkerställer samt ökar tillgänglighet och tillförlitlighet till kundens produktionsprocesser. Genom avancerade analyser av tillståndsdata erbjuder Predge industrin att se in i framtiden. Bolaget svarar på frågan vad som kommer att ske med komponenter, system och processer – när ska underhållsarbetet göras för att säkerställa produktionen? Det är stor efterfrågan på bolaget.

Vill du axla rollen som sales manager i ett globalt företag med oanade affärsmöjligheter inom de flesta industrisegment? 

Predge befinner sig i en stark tillväxtfas och söker nu sales manager, som är en del av bolagets ledningsgrupp och ansvarar för att leda och utveckla bolagets försäljning och uppnå att bli ”världsledande inom beslutsstöd för drift och underhåll”.

Predge söker dig som drivs av att skapa lönsamma affärer. Du har mångårig erfarenhet av att skapa och driva komplexa försäljningsprocesser och skapa långsiktigt hållbara affärslösningar som skapar verksamhetsförbättringar hos kunderna.

Vi tror att du har ett affärssinne, tekniskt intresse och förståelse för bolagets affärsidé. Vidare förstår du industrins behov och möjligheter med digitaliseringen och besitter ett stort nätverk.  

Vi söker dig som är initiativrik, resultatinriktad, har en positiv attityd och en god känsla för kundens behov och dennes affär. Du har också en god samarbetsförmåga, är skicklig på att kommunicera, samt har ett brinnande intresse för att bygga långsiktiga och goda affärsrelationer. 

Vi tror att du har en akademisk examen, troligen med teknisk inriktning såsom civilingenjör eller motsvarande. Särskilt meriterande är om du har en industriell erfarenhet av processer och affärer.  

Då internationella resor förekommer måste du kommunicera obehindrat på engelska i både tal och skrift samt vara skicklig på att anpassa din kommunikation till olika typer av personer, yrken och företagskulturer.

Vill du vara del i ett av Sveriges mest innovativa teknikbolag med enorm potential, då kan du vara den sales manager Predge söker.

Placeringsort Luleå.

B-körkort är ett krav

Mer information och ansökan:

För mer information om befattningen kontakta chefsrekryterare Tomas Blomster, Cesab på 076–636 57 60, e-post: tomas.blomster@cesab.se   https://www.cesab.se/rekryteringar/sales-manager/